افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۶۵۱۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: استان ما سکونتگاه تقریباً ۸ درصد از جمعیت کشور است، اما از هزار و ۲۲۲ همت مالیات وصول‌شده ملی در سال گذشته، حدود ۳۸ همت یعنی سه درصد از خراسان رضوی بوده که این موضوع، ضرورت همکاری بیشتر مردم و به‌خصوص فعالان اقتصادی را ثابت می‌کند.

شاکررضا مریدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، از تحقق کامل چشم‌انداز مالیاتی سال ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته درمجموع، ۳۸ هزار میلیارد تومان مالیات از مؤدیان خراسان رضوی وصول شده که بسیار بیشتر از ۱۰ درصد آن، به زیرساخت‌های استان اختصاص یافته است؛ از جمله رقم ردیف اعتباری ۸.۳ هزار میلیارد تومانی که براساس تناسب‌سنجی وزارت کشور میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان رضوی توزیع شده و کمک بزرگی به پیشرفت پروژه‌های زیرساختی داشته است.

وی افزود: مالیات ازجمله مواردی است که توجه مناسبی به آن نمی‌شود؛ به‌خصوص در کشور ما که روزی نمی‌گذرد مگر اینکه کالا یا کشتی یا فردی به فهرست بلندبالای تحریم‌ها افزوده شود و امکان درآمدزایی برای کشور را از دست بدهد. حالا در این شرایط، یکی از ایده‌آل‌ترین راه‌های اداره امور کشور و پیشبرد طرح‌های زیرساختی این است که بازهم مردم به میدان بیایند. چگونه؟ با همین مالیات‌های ساده که شاید از هر بار خریدکردنشان جمع می‌شود و هر کارمند، روی فیش حقوقی سرماه پرداخت می‌کند.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی در پاسخ به سؤالی درخصوص چشم‌انداز وصول مالیات در سال ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: استان ما از نظر جمعیت، سکونتگاه تقریباً ۸ درصد از جمعیت کشور است، اما با درنظرگرفتن هزار و ۲۲۲ همت مالیات وصول‌شده ملی در سال گذشته، معلوم می‌شود که این ۸ درصد جمعیت، کمتر از سه درصد از کل مالیات مأخوذه را تأمین می‌کنند که این موضوع، ضرورت همکاری بیشتر مردم و به‌خصوص فعالان اقتصادی را نشان می‌دهد. به همین دلیل در سال پیش‌رو، هنوز چشم‌اندازی برای وصول مالیات تعریف نشده است و براساس اظهارنامه‌ها و شرایط کلی اقتصاد استان، مالیات هر کسب‌وکار تعیین خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جدید، دو طرح مهم در استان اجرا خواهد شد؛ یکی طرح پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است، به این صورت که هرگونه فعالیت و ارائه خدمت از طریق این پایانه‌ها به‌منزله اظهارنامه مالیاتی است مگر اینکه ما مستنداتی به‌ دست بیاوریم که این اطلاعات غیرواقعی است؛ بنابراین از همه مؤدیان مالیاتی دعوت می‌کنیم که صددرصد فعالیت اقتصادی خود را از طریق پایانه‌های مجاز و سامانه مؤدیان انجام دهند.

به گفته مریدی، دومین طرح مهم که اجرای آن در سال ۱۴۰۴ باجدیت دنبال خواهد شد، رسیدگی به پرونده پزشکانی است که مستندات تخلفات مالیاتی مطب‌هایشان موجود است.

وی تصریح کرد که خراسان رضوی در میان ۴۲ اداره‌کل مالیاتی، رتبه نخست کشف مصادیق فرار مالیاتی را در کشور دارد و بر همین اساس، سازوکار ویژه‌ای تعریف شده تا بازرسان مالیاتی به‌شکل نامحسوس، با مراجعه به مطب‌ها مصادیق فرار مالیاتی را شناسایی کنند تا درنهایت، از طریق سازمان نظام پزشکی استان و به فراخور قانون، اقدامات لازم همچون جریمه نقدی و حتی کاهش امتیاز پروانه‌های طبابت دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->